PLANTAARDIGE BOTER VOOR GEBAK

TRY IT YOURSELF

Vervang koeienboter 1:1 door Be Better plantaardige boter en ontdek zelf hoe gemakkelijk het is om hoogwaardig gebak te maken dat beter is: voor de planeet, voor uw portemonnee en voor uw smaakpapillen!

BETER VOOR HET MILIEU, BETER VOOR JE PORTEMONNEE, GEEN CONCESSIES AAN SMAAK

Plantaardig gebak is hard op weg het nieuwe normaal te worden. En de bereiding is nog nooit zo makkelijk geweest als met Be Better plantaardige boter. Ons alternatief voor koeienboter heeft een vergelijkbaar rijk mondgevoel en smeltgedrag, is minimaal bewerkt en veel beter voor uw portemonnee. Veel chef-koks van over de hele wereld zijn het erover eens, nadat ze de kwaliteit en het gebruiksgemak hebben getest en goedgekeurd.

WAT CHEF-KOKS ZEGGEN OVER BE BETTER BOTER VOOR GEBAK:

Lluc Crusellas

Pastry Chef

Graham Hornigold

Smart Patisserie Founder

Graham Mairs

Artist & Pastry Chef

Johanna le pape

Sweet Arts World Champion

MET BANKETBAKKERS SAMENWERKEN VOOR BETERE BOTER

We komen uit de wereld van de banketbakkers en willen dolgraag een oplossing bieden die echt werkt. Daarom hebben we samengewerkt met banketbakkers over de hele wereld, die Be Better plantaardige boter zorgvuldig hebben getest in een grote verscheidenheid aan banketrecepten. Van koekjes tot cake. Van brioche tot botercrème. Hierdoor weten we dat de keuze om Be Better plantaardige boter te gebruiken voor gebak geen enkel compromis betekent aan smaak, kwaliteit en verwerkbaarheid.

– smeltgedrag is vergelijkbaar met dat van koeienboter

– een zuivere smaak en een fris, rijk mondgevoel

– Clean label 80% plantaardig vet zonder gehydrogeneerde vetten en geen palm

– 100% plantaardig en 0% kunstmatige kleur- en smaakstoffen

– allergeen- en GGO-vrij

Laten we duurzaam gebak gemakkelijk en plezierig maken.

TRY IT YOURSELF

Vervang koeienboter 1:1 door Be Better plantaardige boter en ontdek zelf hoe gemakkelijk het is om hoogwaardig gebak te maken dat beter is: voor de planeet, voor uw portemonnee en voor uw smaakpapillen!

BEPAAL ZELF DE SMAAK VAN UW CREATIES

Be Better plantaardig alternatief voor boter is ontworpen en geperfectioneerd voor het maken van gebak. In plaats van aroma’s toe te voegen om de smaak van koeienboter na te bootsen heeft Be Better plantaardige boter een zuivere en neutrale smaak. Dit maakt het tot een perfecte smaakdrager die de fijne smaken van bijvoorbeeld fruit, chocolade en specerijen naar voren brengt. Gebak krijgt daarom een zuiverder en eerlijker smaak; 100% natuur met 0% koe.

VERGELIJKENDE TESTS MET
PLANTAARDIGE BOTER VOOR GEBAK

We hebben verschillende soorten gebak getest en vergeleken. Precies hetzelfde proces en precies evenveel liefde. Het enige verschil? We ruilden koeienboter om voor Be Better plantaardige boter. Ontdek zelf hoe gebak met Be Better plantaardige boter er beter uitziet, beter smaakt en beter voelt.

INGREDIËNTEN BE BETTER PLANTAARDIGE BOTER VOOR GEBAK

Plantaardige oliën en vetten (shea, biologische kokosnoot, koolzaad), water, emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine, voedingszuur: citroenzuur, natuurlijke smaakstof.

Allergeenvrij. Geen soja, palm, noten, ggo, gluten, tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, kamut, schaaldieren, ei, vis, melk, selderij, mosterd, sesam, lupine, weekdieren.